Jeg er inne i en utrolig spennende tid. Aldri før har jeg vært så trygg på meg selv og aldri har jeg vært så nære å stå frem som transkjønnet. Det føles så utrolig deilig og jeg er så oppspilt at jeg nesten ikke fikk sove i natt. For med det været som har vært i Trøndelag denne helgen har det vært ekstra motiverende å utfordre seg selv til å øve seg på å gå ut som jente.

Nå ønsker jeg meg flere solskinnsdager fremover så jeg kan beholde denne følelsen så det blir enda lettere å bli jente på heltid!

Etter en litt grå dag i går, har sola tittet frem over Trondheim igjen i dag, og jeg kan kjenne sola varme gjennom vinduet mitt. Men i dag skal jeg på jobb, og der er de fleste foreløpig lykkelig uvitende om min transkjønnethet. Men så oppspilt som jeg er nå, så er det faktisk ikke utenkelig at jeg straks jeg kommer hjem etter jobb kommer til å vrenge av meg klærne, finne frem sminkesakene og ikle meg en lett sommerkjole før jeg går ut og nyter sommerkvelden, så fremt været holder seg.

Da er det synd at et stort flertall av vennene mine er opptatte med eksamenslesning i disse dager. Det gjør det nemlig vanskelig å finne noen å nyte kvelden med, samt at jeg ikke får vist frem antrekkene mine i bloggen av mangel på fotografer. Men det viktigste er vel utviklingen min i seg selv, ikke at jeg får dokumentert den?

Så jeg tar gjerne flere dager som dette i sommer. Det vil hjelpe meg med å gjøre dette til min sommer!

Hvordan er været der du er i dag?

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #personlig #utvikling #utfordring #angst #psykisk #helse #psykologi #sommer #sol #Trondheim #dettegårvirkeligveien #jegersåoppspiltnå #anerikkehvordanjegskalklareåjobbeidag #15igjen