Formen er mye bedre i dag. Selv om jeg lå og vred meg til klokka fem i morges fordi jeg slet med å få puste med tett nese, så fikk jeg omsider til å sove og våknet rundt klokka ett. Og etter å ha stått i dusjen og varmet meg nesten lenge nok til å få MDGs Une Aina Bastholm på døra, løsnet det og nå er luftveiene åpne igjen.

Likevel tenker jeg å ta det rolig i dag og holde meg inne. Og det er her jeg håper du kan hjelpe meg.

Arkivbilde fra da jeg testet den nye bluray-spilleren min med «Ghostbusters» i januar 2016. Jeg ser nå at det har skjedd ting i stua mi siden den gang… (og Bård har forlengst fått tilbake Star Wars-boksen jeg ser under TV-en)

For jeg trenger noe å aktivisere meg med, og da passer det jo å bare krype opp i sofaen og la TV-en underholde meg. Men jeg trenger også noe å se på. Jeg ser riktignok ganske mye film, med nesten tretti kinobesøk så langt i år, og har litt høye krav til mediet slik jeg har til alle former for underholdning som formidler en historie. Samtidig elsker jeg filmene fra Marvel Cinematic Universe, så jeg er ganske altetende så lenge det holder en viss kvalitet. Men i stedet for å gå for de åpenbare blockbusterne kan det jo være noen skjulte perler jeg har gått glipp av?

Så, har du noen filmtips til meg? Hvilken film mener du jeg bare må se?

Del det med meg i kommentarfeltet mitt!