Ett påskeegg er ikke nok! Det er i alle fall det kjæresten min mener, skal vi tro oppførselen hennes i helga. For på tross av at jeg for lengst har dokumentert i denne bloggen at jeg har fylt påskeegget mitt selv (for å så tømme det, og fylle det på nytt, siden bildet i det innlegget ble tatt), så sendte hun meg plutselig på påskeeggjakt i leiligheten på lørdag. En jakt som besto av at jeg gikk rundt i leiligheten og lette, mens kjæresten min ropte «varmere» og «kaldere» alt ettersom, hvor målet altså var å finne frem til det stedet i leiligheten som var «varmest».

Hadde jeg ikke visst bedre, hadde jeg kanskje gått rett bort til panelovnen og pådratt meg en andregradsforbrenning.

Men siden vi ikke bor i noe palass var det ikke så mange store temperatursvingninger å spore underveis, og jeg fant raskt frem til eggets skjulested. Så var det bare å finne ut hva som skjulte seg på innsiden?

Spenningen stiger! Hva kan det være? Kanskje det er rå eggeplomme…?


«Amandaprisen for beste kvinnelige skuespiller går heller ikke i år til Emilie…»


JA! FUDGE! Masse deilig vaniljefudge! Nam nam nam!

Så hvorfor fikk jeg egentlig to påskeegg? Jo, det hører med til historien at kjæresten min hadde vært inne på Sjokoladebutikken i Trondheim sentrum, og tilfeldigvis sett et påskeegg som hadde en fargepalett som minnet henne om meg. Derfor måtte hun bare kjøpe det, selv om jeg altså hadde et egg jeg hadde fylt selv fra før. Men noe måtte hun fylle det med også, og stedet for å oppsøke Rema 1000, valgte hun altså å fylle det med eksklusiv fudge fra nettopp Sjokoladebutikken. Fordi jeg er veldig glad i fudge.

Plutselig smakte ikke de fudgebitene jeg selv hadde plukket ut på Coop Obs så godt lenger. De kjæresten min kom med bare smeltet på tungen, og hadde en smak av en helt annen klasse. Dette får du ikke for 4.90 per hekto!


Dermed ble det påskestemning i leiligheten. Jeg fikk fersk fudge fra Sjokoladebutikken, som jeg selvsagt delte med kjæresten min, selv om hun insisterte på at den jo var en gave til meg. Men det er jo mye koseligere å dele på slikt.

Og om jeg skal bli feit, så skal hun også bli med meg ned når tyngdekraften slår inn.

#påske #fudge #sjokoladebutikken #påskeegg #påskeeggjakt #eggejakt #eggeløp #neideternoeannet