Jeg har for uvane å være håpløst akterutseilt når det kommer til moter og trender, men for en gangs skyld skal jeg prøve å hoppe på noe jeg ser er veldig populært for tiden, nemlig oppussing.

Grått er visst hardt inne i motebildet for tiden, for overalt hvor jeg ser så skrives det om fargen. Men av en uviss grunn så holder skal det være hele femti nyanser, noe jeg ikke kan forstå siden jeg ser for meg at det må bli veldig urolig for øyet. Og hvorfor akkurat femti? Hvorfor ikke 49? Eller 52?

Men jeg er enig i at grått er en interessant farge, for i all sin nøytralitet har den en viss vane for å endre karakteristikk i forhold til hvilken farge du plasserer ved siden av, og det er kanskje dette som gjør det spennende å plassere så mange nyanser sammen. Men jeg forstår fortsatt ikke det der med femti. Må være en feng shui-greie…

Uansett håper jeg du ble inspirert og ønsker deg lykke til med oppussingen!

#fiftyshades #50shades #oppussing #farge #fargekart #grå #grey