Tirsdag 22. april var det et år siden kjæresten min og jeg ble sammen, og vi feiret dagen sammen med en biffmiddag i London. Dette ble grundig dekket i et innlegg jeg la ut den dagen. Men det jeg ikke skrev var at siden vi tross alt var i London fant vi ut at vi ville vente med å utveksle gaver til vi kom hjem, slik at vi slapp å drasse med oss noe ekstra i kofferten. Det var jo nok fare for overvekt fra før…

Så da vi hadde kommet oss hjem, og sovet litt siden vi jo landet like før midnatt på fredag, var det lørdag morgen tid for å overrekke hverandre gaver.

Og som vanlig hadde kjæresten min slått til med noe spektaktulært…


Hun vet at jeg liker lilla i alle fall. Men det viktigste her er at hun med dette viser at hun virkelig ser på meg som jenta si, og det er det mest rørende hun kan gjøre for meg. Samme hvor ofte hun gjør det og hvordan hun gjør det. Men det skader ikke at smykket var så stilig som dette heller da, og derfor måtte jeg bare dele dette med deg som leser bloggen min.

Jeg gleder meg virkelig til å ta det i bruk, og vise jenta mi hvor mye jeg satte pris på både henne og gaven hennes!

Hva synes du om smykket kjæresten min valgte ut til meg?

#forhold #kjærlighet #samliv #love #gave #jubileum