Jeg får ofte komplimenter for måten jeg kler meg på, og et spørsmål jeg ofte får er om jeg kan skrive et innlegg om hvordan jeg planlegger et antrekk. Egentlig har jeg ikke noe godt svar på det, for jeg har bare lært min egen kropp å kjenne og vet hva som får den til å se bra og kvinnelig ut, selv om jeg altså er født som gutt og har en mannskropp. Så det eneste jeg gjør når jeg skal sette sammen et antrekk er å ta utgangspunkt i et plagg, så et annet jeg føler passer sammen med det og så bygger jeg videre ved å tilføre nye elementer som passer med det jeg allerede har.

For å illustrere dette har jeg satt sammen tre vidt forskjellige høstantrekk, alle med utgangspunkt i det samme plagget; et sort skjørt fra Vero Moda i imitert skinn. For å understreke dette er skjørtet plassert på samme sted i alle de tre bildekollasjene.

Jakke: Object | Halskjede: NLY Accessiores | Genser: ONLY | Veske: Anna Field | Skjørt: Vero Moda | Sko: Tamaris


Genser: BikBok | Halskjede: Sweet Deluxe | Veske: Miss Selfridge | Skjørt: Vero Moda | Sko: Anna Field


Cardigan: Vila | Topp: Glorious | Halskjede: Evia | Sko: NLY Shoes | Skjørt: Vero Moda | Veske: Zign

Klart, det er enklere å lage så mange forskjellige antrekk digitalt, når man har all verdens plagg og tilbehør å velge fra i nettbutikkene mot hva vi finner hjemme i skapet. Men det er likevel noe å ha i bakhodet når du handler klær. Prøv å se for deg hva du allerede har, og om det du har funnet kan passe med dette på et vis. Du trenger ikke variere så mye som jeg har gjort her heller, selv om det er ganske forskjellige antrekk, for egentlig kunne veska fra antrekk nummer en funke til antrekk nummer to også, og skoene fra nummer to hadde sett like bra ut til antrekk nummer tre.

Hemmeligheten er som sagt å lære sin egen kropp å kjenne og vite hvilke plagg som passer til din kropp, og samtidig være bevisst på hva du kjøper og at dette skal passe med det du allerede har. Lærer du deg dette, så har du kommet langt. Og husk, dersom jeg klarer å se bra ut så klarer du også det. For som jeg bruker å si, er jeg den av oss som er født med pikk.

Kunne du tenke deg å se flere slike innlegg i bloggen? Eller synes du jeg burde holde meg unna rosablogging? Fortell meg i kommentarfeltet mitt!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #mote #fashion #outfit #antrekk #ootd #inspirasjon #inspiration #inspo #rosablogg #blogg #hverdag #gjetthvilketavdisseantrekkenejegliktebestselv #selvomjegsånnsettkunnegåttmedalle