Siden jeg er født som gutt, har det ikke alltid vært like lett å finne sin egen stil som jente. Jeg rotet veldig rundt i blinde siden jeg ikke hadde noen til å hjelpe meg, og som oftest når jeg kjøpte noe til meg selv endte jeg opp med en penkjole og høye hæler. Som for så vidt er pent, men lite egnet i hverdagen. Så mens jeg har lett og gradvis forsøkt å finne en feminin, men likevel hverdagslig stil til meg selv, har jeg gjort en del teite kjøp. Tro meg, jeg har veldig mange rare plagg jeg bare har brukt en gang – på badet foran speilet etter å ha kommet hjem med dem. Prøverom var jo noe jeg lenge ikke turte å bruke…

Men i vinter kjøpte jeg et skjørt, basert på et tips om at a-line-skjørt sannsynligvis ville kle kroppsfasongen min bra. Jeg lyttet til tipset, og kjøpte det. Det har jeg ikke angret på en dag siden, for dette skjørtet har virkelig gjort underverker for garderoben min. For å vise hva jeg snakker om, her er noen av mine favorittantrekk, hvor dette skjørtet er et av plaggene.


Jeg elsker polkadots, og derfor er dette skjørtet kombinert med denne toppen fra BikBok blitt et av mine absolutte favorittantrekk. Jeg hadde det til og med med meg til London og brukte det der sammen med en dongerijakke fra Floyd og sorte ballerinaer jeg ikke husker hvor jeg kjøpte, annet enn at det var i Oxford Street, London. På min første tur dit i 2012…

På en litt kaldere dag er det ikke noe i veien for å bruke det sammen med en litt tykkere genser, som i dette antrekket fra påska med en genser fra Vero Moda, kombinert med et hjerteformet klokkesmykke fra Glitter (Lånte forresten foundation av kjæresten min den dagen dette bildet ble tatt… flere enn meg som synes jeg ser bleik ut?)


…og siden jeg har en ganske nerdete side gjør det ingenting om det brukes sammen med en t-skjorte med et litt nerdete motiv, som denne Batman-toppen fra H&M, her sammen med dongerijakke fra Floyd og støvletter fra Anna Field/Zalando. Dette bildet ble tatt på en litt varmere dag i påskeferien, da finværet inspirerte meg til å utfordre meg selv litt ved å gå ut som jente, noe som fortsatt føles fryktelig skremmende.

Når den dagen kommer at jeg tør å leve som jente på heltid, vil jeg kanskje se tilbake på denne dagen og le av meg selv for at jeg var så redd, men forhåpentligvis vil jeg nikke og si at jeg så i det minste stilig ut.

Eller hva synes du?

#transkjønnet #transkjønnethet #lhbt #lgbt #skeiv #antrekk #outfit #mote #shopping #innkjøp #nellyhardasolgtmegnoejeglikte