Denne oppdateringen skal handle om facebook. For det er ikke mange dagene siden jeg lurte på når facebooksiden til denne bloggen, som på det tidspunktet hadde 93 følgere, kom til å passere 100. Det skjedde i morgentimene i dag, mens jeg holdt på å forberede dette innlegget, som ironisk nok skulle handle om noe annet som også omhandler facebook, bare et annet aspekt. Dette kommer vi tilbake til.

For i første omgang lurer jeg på hva jeg skal gjøre for å markere dette. Jeg lurte litt på om jeg skulle ha en konkurranse av noe slag, kun for dem som følger siden min. Men av en eller annen grunn er ikke alle følgere synlige på listen min, og derfor ville det ikke være rettferdig å plukke ut en vinner fra denne listen. Så da må jeg finne på noe annet, og forslag mottas med takk mens jeg tenker. Og er det noen der ute som ennå ikke har begynt å følge bloggen min på facebook, gjør det! Nå strekker vi oss etter 200!

Men det jeg egentlig ville ta opp var noe som foregår helt i slutten av innlegget. Selv om jeg tror at du er såpass oppegående at du helt sikkert hadde oppdaget det selv, så kan jeg ikke la sjansen gå fra meg til å misbruke pilverktøyet i Photoshop til å peke det ut på en lite subtil måte.


Nå kan nemlig du som leser denne bloggen dele mine innlegg! Jeg har jo tidligere sagt at for å nå ut til flest mulig så er jeg avhengig av at du som leser dette deler de innleggene du synes er gode med omgangskretsen din. Fra før har jeg hatt en liker-knapp koblet opp til facebook under hvert innlegg, men denne knappen gjør ikke stort mer enn akkurat det. Registreres som et liker, og det er svært få av dine venner som faktisk ser at du liker det. Så akkurat nå er jeg ganske uforstående til at denne knappen finnes, men den får stå der.

Så da er det bare å begynne å dele innleggene du liker. Og jeg lover, det er en del gode innlegg på vei, for det er et par tema jeg holder på å gjøre research og skaffe kilder til som jeg tror vil skape litt oppstyr når jeg får dem ferdig. Så det er bare å glede seg!

Og om du lurer på hvordan jeg fikk inn knappen? Les mer her.

#detteinnleggetfortjeneringenhashtags