Mennesker er nysgjerrige av natur, og følgelig elsker vi også hemmeligheter. Derfor er det jo også naturlig at siden jeg har valgt å blogge anonymt om prosessen min ut av skapet som transkjønnet, er det noen der ute som spekulerer i hvem jeg er. Jeg har ikke tallet på hvor mange tråder som har blitt opprettet på Kvinneguidens forum med nettopp dette spørsmålet. Skjønt, det er mest fordi moderatorene er så flinke med å slette trådene etter fem-seks kommentarer med «det har ikke du noe med» fra andre forumbrukere. Og takk til dem for det!

Men så får denne historien en litt interessant vri når jeg i kveld via facebook fikk en melding fra en venninne om at jeg er «nevnt i Bloggomtoppbloggere» . Min første tanke var «hva galt har jeg gjort nå? Er det rumpeinnlegget mitt?» da de jo er kjente for å hamre løs på toppbloggernes mange krumspring med et satirisk skråblikk. Men jeg måtte jo inn og se, og ble tatt til innlegget «Ukas Jodel uke 35«. Og så begynte jeg å le. Høyt!

Der fant jeg nemlig en skjermdump fra Jodel som avdekker hvem som står bak Bloggomtoppbloggere… eller?

Skjermdump egenhendig stjålet fra Bloggomtoppbloggere.com – og det håper jeg de synes er greit…?

Først av alt vil jeg si at jeg ser det som en stor ære at det finnes noen der ute som tror at jeg står bak, for jeg digger virkelig bloggen deres! Jeg må innrømme at jeg ikke følger den fast, men jeg titter likevel innom nå og da både fordi jeg liker humoren deres, og fordi det er en fin måte å få med seg alt våset fra den rosa skyen i bloggverdenen uten å spandere leserklikk. Riktignok er jeg litt furten over at de ikke har hørt om meg, all den tid jeg forsvarte dem i konflikten deres mot Vixen Influencer Awards i vinter, og om de leter i meldingsarkivet sitt på facebook finner de nok igjen en støtteerklæring fra meg der også. Men likevel, hvor kult er ikke dette?

…og jeg finner motargumentet om at jeg på fredag ble avbildet med en burger når BOTBs skribent har gjort det kjent at hun ikke spiser kjøtt minst like hysterisk!

Men dengang ei. Selv om jeg virkelig skulle ønske at dette var sant selv, både fordi jeg liker bloggen og fordi det hadde vært gøy å kunne gå så til de grader ubemerket under nesa på bloggbransjen, så må jeg bare skuffe og si at jeg har mer enn nok med min egen blogg og jobb. Og så lenge regjeringen ennå ikke har godkjent mitt forslag om innføring av 30-timersdøgn, finnes det ikke tid til å gjøre det som kreves for å holde igang BOTB.

Og dersom dette ikke er nok, legger jeg ved et arkivbilde fra Illegal Burger på Grünerløkka i februar…

…nå ligger det an til at det blir ny Oslotur i slutten av måneden. Det er slett ikke umulig at det vil kunne legges frem nye fotografiske bevis for min usunne forkjælighet for baconcheeseburgere da…