Det tok litt mer tid enn jeg hadde planlagt, og det var jeg litt irritert på meg selv for i går kveld. Men nå har jeg vært ute og luftet en av kjolene mine i den nederlandske hovedstaden, og da er irritasjonen min igjen forbeholdt laptopen min. Bare mens jeg redigerte bildet over låste Photoshop seg fem ganger, så jeg lagret og publiserte det her i bloggen uten å egentlig være helt fornøyd med det. Jeg bare orket ikke mer av «Programmet svarer ikke».

Men jeg har tatt masse fine bilder i dag, og gleder meg til å dele dem med deg når jeg kommer hjem til den stasjonære pc-en min. Denne laptopen er virkelig bæsj.

#transkjønnet #transkjønnethet #skeiv #lhbt #lgbt #Amsterdam #Nederland #reise #outfit #antrekk #mote #shopping #fordetharvigjortidag #ogdeterforrestenaltforvarmther #fortsattsommerjo #jeglikerhøsten