Av og til får man seg noen overraskelser, og i går var det på grunn av en liten tabbe fra min side. Som en flittig bruker av bloggshouts for å få oppmerksomhet rundt bloggen min, klarte jeg i går å bloggshoute feil innlegg. I stedet for innlegget «Jeg fikk kjæresten min til å gråte«, hadde jeg trykket meg inn på «Jeg er ingen rosablogger!» i arkivet mitt i stedet, uten å merke det før etter at jeg hadde trykket på bestillingsbekreftelsen for bloggshouts.

Der kom den første overraskelsen. Jeg trodde nemlig ikke det gikk an å bloggshoute et innlegg mer enn én gang. Da jeg prøvde dette en gang helt i oppstarten av bloggen fikk jeg nemlig en feilmelding som sa dette, men det er tydeligvis blitt endret i ettertid. Jeg visste nemlig at jeg hadde bloggshoutet Rosablogger-innlegget mitt før, da det jo er et av mine favorittinnlegg fra den siste tiden. Sånn sett gjorde det jo ikke noe at det var akkurat det innlegget som jeg sendte til bloggshouts for andre gang, for jeg er ganske fornøyd med det.

Så kom overraskelse nummer to, da jeg i dag morges kikket på topplisten. Og da ikke bare topplisten for Trondheim, men den nasjonale topplisten:

178. plass er kanskje ikke så mye å skrive hjem om, men det er nok til å være på topp 200 med god margin. På topplisten for Trondheim er jeg forøvrig på 13. plass i dag.

Skal si tabben min fikk et heldig utfall. Men sånn sett er jeg glad det var akkurat det innlegget jeg bestilte en ekstra bloggshout til. Det kunne vært et innholdsløst innlegg.

Sånn som dette innlegget du leser akkurat nå…