Etter nok en søvnløs natt er det klart for enda en ny uke og atter en mandag. Nok en gang må jeg tvinge meg selv opp for å gå til en jobb jeg ikke trives i, og etter mye om og men kommer jeg meg ut på badet hvor jeg i speilet over vasken møter et ansikt hvor det i løpet av natten har vokst frem flere svarte stive hår. Gah – i dag også. Jeg hater denne mannskroppen. Etter en rask dusj er det ut på kjøkkenet for å få i meg litt mat, hvor jeg gjennom vinduet observerer at vinteren likevel ikke har gitt slipp på Trøndelag. Det snør tett i tett.

Mens jeg spiser prøver jeg å finne noe å skrive om i bloggen, men hodet er ikke helt med. Jeg surfer raskt gjennom nettavisene for å se om det har skjedd noe av relatert til de temaene jeg vanligvis skriver om, men ser ingenting som interesserer meg fra de siste dagers hendelser. Vinduet for posting av innlegg i nettleseren min forblir tomt.

Klokka nærmer seg tidspunktet for når jeg må gå for å rekke jobben. Jeg har fortsatt ikke skrevet noe. Jeg snur meg mot vinduet og ser at nå skinner sola, og bortsett fra noen veldig store sølepytter er det lite som tyder på at det snødde tett for bare noen minutter siden. Trøndelag. Sånn er det. Jeg snur meg tilbake til pc-skjermen og ser på det tomme dokumentet. Så begynner jeg å skrive uten å tenke. Jeg ender til slutt opp med det du leser akkurat nå.

Om ti minutter må jeg være ute av døra. Jeg har overhodet ikke lyst til det. Jeg vil bare gå og legge meg igjen. Men det er vel bare en sånn dag.

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #psykisk #helse #depresjon #angst #meh