Nå har det vært stille her i bloggen i en uke, helt siden siste innlegg ble lagt ut på fredag for en uke siden. Flere av dere har tittet innom daglig på jakt etter nye oppdateringer, bare for å oppdage at de har uteblitt. Noen av dere har også sendt meg spørsmål om hvorfor, men bare fått hemmelighetsfulle og lite informative svar fra meg. Men i dag kan jeg endelig fortelle dere hvorfor:

Jeg holdt nemlig på å jobbe med en relansering av bloggen, og resultatet kan du se på skjermen din akkurat nå!

Men egentlig har dette vært noe jeg har jobbet med lenge. Jeg har lenge følt at bloggen min så litt datert ut, og at den trengte å oppgraderes. Så jeg begynte en gang i fjor å tenke meg hvordan jeg ville ha det, men så har det seg sånn at selv om jeg har multimediautdannelse og kan en del om grafisk design så kan jeg veldig lite om programmering, så prosjektet stagnerte flere ganger.

I forrige uke innså jeg likevel at noe måtte gjøres for at jeg skulle få ny giv og motivasjon til å drive bloggen videre, og kjøpte derfor et ferdig design fra KvDesign, og brukte den lille programmeringskunnskapen jeg har inne til å gi det en personlig tilpassing. Jeg vil takke Kristine fra KvDesign for å tålmodig ha besvart de teite spørsmålene mine underveis.

Resultatet ble altså noe jeg er veldig stolt over å kunne vise frem i dag, og som forhåpentligvis kan hjelpe meg med å ta bloggen videre til neste nivå. Hva enn det nå er.

Så ta en god titt på det gamle designet…

…for dette er siste gang du ser det! Med mindre du da leser dette innlegget igjen og igjen og igjen selvsagt.

Så hva synes du om det nye designet?

PS! Titt innom igjen i morgen. For denne relanseringen skal selvsagt by på mer moro enn som så…

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #relansering #relaunch #blogg #nystart #nyfrisk #nygiv #ny #nyny