Dette innlegget markerer brudd på jomfruhinnen til min nye laptop og reisepartner Lenin. For akkurat nå sitter undertegnede på Trondheim Lufthavn Værnes og venter på et fly som skal ta meg over Nordsjøen til min favorittby på jord, nemlig London!

Arkivbilder fra mine tidligere turer til London.

London har lenge vært fristedet mitt, og i løpet av de første tre årene jeg blogget, dro jeg dit en gang i året for å bare kunne være meg selv og gå rundt som jente. Etter bruddet med min tidligere samboer i fjor ble derimot økonomien litt trangere, og jeg har ikke kunnet ta meg råd til en ny tur. Ikke at jeg har trengt det i like stor grad som før, siden jeg nå klarer å gå rundt kledd som jente hjemme i Trondheim.

Men selv om det er min fjerde tur til øyriket, vil dette likevel bli utfordrende nok. For grunnen til at jeg ikke skriver om denne turen før nå, er fordi jeg reiser sammen med noen som tidligere har ytret ønske om å få slippe å bli utlevert i bloggen, og derfor har jeg respektert at hun ønsket å holde turen vår hemmelig. Hun har likevel skjønt at dette er et så viktig steg i utviklingen min at jeg ikke kan forbigå den i stillhet her i bloggen.

Hvor mye jeg kommer til å oppdatere bloggen underveis kommer altså an på hvor mye jeg kan skrive om, og ikke minst hvor mye tid jeg får til å gjøre det. Men det blir en spennende, og ikke minst viktig tur for min utvikling uansett.

Jeg håper du blir med likevel.

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #reise #London #utfordring #utvikling #scaryasshit