Som jente i guttekropp på vei ut av skapet, leter jeg stadig etter nye metoder for å se mer overbevisende ut som jente. Noe av det jeg særlig ønsker å finne en ny løsning på, er hvordan jeg effektivt kan stramme inn de delene mellom bena det ikke er meningen jeg skal ha, slik at det ikke blir unaturlige klumper under skjørtet mitt, men også uten å bruke digre shapingtruser.

Ved en tilfeldighet snublet jeg i går kveld over et forum hvor en fyr postet et bilde av noe han hadde funnet i lommen på en jakke han hadde kjøpt på H&M, og lurte på om noen kunne svare ham hva dette var. Svarene han fikk var krystallklare i sin dom.

Både bilde og kommentarer er hentet herifra.

Jeg skal innrømme jeg klødde meg litt i hodet over denne. Det lignet jo ikke på noe jeg hadde sett noe annet sted tidligere, for alt annet jeg har sett av innstrammere laget for transpersoner ligner mistenkelig mye på dametruser. Likevel trakk jeg bare på skuldrene og gikk videre i min søken etter metoder for å holde snabeldyret innenfor innhengingen, og historien kunne sluttet her.

Men neida. For i dag, mindre enn et døgn etter å ha snublet over dette forumet, publiserer Aftenposten dette bildet for å illustrere forholdene blant tekstilarbeiderne som arbeider for blant annet nettopp H&M. Og det er nesten for godt til å være sant…

Skjermdump: Aftenposten.no 30. mai 2016

…det forklarer i alle fall hvorfor jeg aldri hadde sett noe sånt før.

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #tucking #gaff #undertøy #innstramming #snabeldyr #elefant #dyreliv #shapeup #slipout #hm #tekstilbransjen #Aftenposten #samfunn #mindfuck #humor #skråblikk #betraktninger #14igjen