Det å bruke maske på alle bildene i bloggen er forlengst blitt mitt varemerke, ganske enkelt fordi jeg, som Batman, føler et behov for å holde identiteten min skjult for omverdenen. Så når jeg i neste uke skal besøke Vixen Blog Awards, hvor blitzen fra kameraene sannsynligvis sitter løsere enn trusestrikken til tidligere Manchester United-stjerne Ryan Giggs, er det klart at masken min må bli med. Hadde det ikke vært for at masken jeg i sin tid kjøpte for 79 kroner på H&M for lengst har sett sine beste dager.

Behovet for en ny maske meldte seg, og for ikke lenge siden fant jeg masken som er avbildet over på Glitter til 129 kroner. Selv om jeg var veldig fornøyd med den, særlig fordi den i motsetning til den gamle, flate papplata jeg har brukt som maske til nå, faktisk er formet etter ansiktet, så har jeg måttet gjøre noen justeringer.

Masken hadde egentlig noen store sorte fjær på den ene siden. Disse synes jeg riktignok var mest i veien, så jeg rev dem av og la dem på dørmatta til en av nabolagets mest alternative sjeler. Siden har ingen sett henne, men noen sier de har observert en svartkledd kvinne med sjamantromme og utvannet sunnmørsdialekt utenfor huset etter mørkets frambrudd. Jeg vet ikke om det er hold i disse ryktene.

Uansett var dette heller ikke det eneste som var negativt med masken, for baksiden av den er nemlig dekket med plast. Egentlig er dette en bra ting, fordi det holder formen på masken, men det blir rimelig klamt å skulle gå med dette mot ansiktet en hel kveld.

Men det er utrolig hva man kan gjøre, bare man har litt hudfarget stoff, en tusjpenn, en saks og litt stofflim. Eventuelt penger til å kjøpe alt dette.

Og plutselig var masken både mer behagelig å ha på, og i følge kjæresten min, mye finere å se på også.

Hva synes du?

Om du vil se hvordan den ser ut på meg, må du vente til jeg viser det fulle antrekket fra Vixen Blog Awards. Det klarer du, vet du!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #maske #mask #inspirasjon #diy #håndarbeid #stoff #lim #saks #vixen #blogawards #vba #vixenblogawards #antrekk #outfit #deleravdetiallefall #tilbehør #strengttatt