Det har vært vanskelig å tørre å gå ut som jente igjen. Selv når jeg har klart det så har jeg likevel kjent på det at jeg føler jeg gjør noe «ulovlig» og at alle stirrer og dømmer. Men da jeg møtte Kristine i går, føltes det endelig helt naturlig igjen. Faktisk så smiler jeg på absolutt alle bildene som ble tatt i går, fordi det føltes så bra.

Endelig klarte jeg å føle meg som en av jentene igjen, og ikke som en utkledd gutt!

Kjole: H&M | Veske: H&M | Halskjede: H&M  | Sko: Vero Moda

Antrekket er kanskje litt kjedelig med tanke på at nesten alt er fra H&M. Sånn sett er det synd at jeg ikke husker hvor jeg kjøpte armbåndet og at det kunne vært med på å bryte opp en ellers ensformig rekke av H&M-produkter. Men sant å si tror jeg faktisk armbåndet er fra H&M også…

Hva synes du om antrekket? Fortell meg i kommentarfeltet!