Så var det visst agurktid i media igjen. For det tok ikke mer enn en time fra jeg hadde postet de første bikinibildene av meg noen sinne, før jeg plutselig ble kontaktet av Adresseavisens nettmagasin trd.by. Nå har jeg debutert som forsidepike – i bikini.

På mandag var jeg for første gang å finne på en strand kledd i bikini, noe jeg trodde aldri kom til å skje. Om du følger bloggen min, så vet du allerede dette, for dette er fjerde innlegg på rad som omhandler denne utfordringen, og jeg hadde aldri tenkt å dra det så langt ut som dette. Men så kom altså min debut som forsidepike av min lokalavis Adresseavisen i går kveld – i nettopp bikini.

Skjermdump fra adressa.no 15. juni 2016. Det tok ikke opp så mange av pikslene, men like fullt har jeg debutert som forsidepike – i bikini!
Les artikkelen her!

Da jeg postet innlegget mitt om bikinikroppen hadde jeg vel en slags følelse av at med litt flaks kunne det få en del lesere og kanskje gå viralt, men jeg hadde liten tro på at media kom til å lage en sak på det. Faktisk var troen min på dette så liten at jeg ikke tenkte på muligheten av det en gang. 

Derfor ble jeg mildt sagt overrasket da jeg kort tid etter at jeg hadde postet innlegget ankom jobben og satte meg ned ved kontorpulten min, og så at en journalist fra Adresseavisens nettmagasin trd.by hadde tatt kontakt via bloggens facebookside, ikke mer enn en time etter at jeg hadde postet innlegget.

Det gikk faktisk så raskt at jeg brått følte meg litt paranoid.

Jeg var faktisk litt i tvil da forespørselen om et intervju kom, for det ble jo en del drama sist jeg lot meg intervjue av trd.by i vinter. Men etter å ha tenkt meg om i noen minutter, bestemte jeg meg for å gjøre det. Jeg hadde tross alt skrevet innlegget fordi jeg har et budskap jeg ønsker at verden skal se, og om ikke annet var dette en fin måte å få spredt det på.

Dermed lot jeg meg intervjue samme dag. På kontoret, via facebook, mens de intetanende kollegene mine, som ikke engang vet at jeg er transkjønnet og lever et hemmelig dobbeltliv, satt på alle kanter rundt meg og var lykkelig uvitende om at jeg akkurat nå var i en intervjusituasjon og at jeg snart kunne stryke «posere i bikini på forsiden av lokalavisa» der det sto som et punkt på min imaginære liste over ting jeg trolig aldri kommer til å gjøre frivillig. Rett under å spise en hel tube tannkrem, og å delta som publikum på «Allsang på grensen».

Jeg ble fortalt av journalisten at artikkelen ville postes til helgen, men i går kveld dukket den altså opp, og med dette kunne Adresseavisens lesere ta del i mine tips om hvordan du oppnår sommerkroppen på fem minutter. Dermed var debuten min som lettkledd forsidepike i lokalavisen et faktum. Selv om jeg aldri har hatt dette som mål på noe som helst tidspunkt i livet.

Jeg lurer på om mamma er stolt…

PS! Neste innlegg kommer ikke til å omhandle bikiniutfordringen min på noe som helst vis! Lover! Jeg er lei jeg også…

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #sommer #sol #bikini #sommerkroppen #bikinikroppen #media #adressa #adresseavisen #Trondheim #sistebikiniinnleggnå #lover #1igjen #mendennedtellingenomhandlernoeannet #ventåse …