Kjæresten min føler seg heldigvis bedre i dag, og da utnyttet vi dette til å ta en liten jentekveld sammen for å kose oss litt etter en slitsom helg. Da passet det bra at jeg fikk det nye skjørtet mitt i posten like før helgen, så jeg kunne innvie det i dag. For herregud, hvor jeg elsker det nye skjørtet mitt!


Topp: Lånt av kjæresten min. Skjørt: Nelly.com (HER) Smykke: Glitter.

Men som våkne lesere har fått med seg fulgte det på kjøpet med en topp som jeg ikke ville ha, og som jeg allerede har gitt bort. Men jeg sørget selvsagt for å ha det litt gøy med den før jeg sendte den fra meg, og det får du lese om i morgen.

Og slapp av, Benedicte. Toppen er like hel når du får den, med merkelappen og allting fortsatt hengende på.

Hva synes du? Kledde jeg det nye skjørtet mitt, eller burde jeg sy det om til en lampeskjerm?

#transkjønnet #transkjønnethet #outfit #antrekk #mote #shopping #nelly #lampehuset