Selv om dagen jeg er klar for å stå frem som jente fortsatt er et stykke unna, så kjenner jeg at den nærmer seg. Frem til da jakter jeg som kjent fortsatt på stilen min, sånn at jeg vet hva jeg skal gå i når folk har vent seg til tanken på at jeg vil være jente på heltid og den nye hverdagen kommer.

For en tid tilbake kjøpte jeg en trøye med den gamle Batman-logoen på. Jeg la ut bilde av meg i den og et skjørt, og fikk mange kommentarer på at den toppen ikke passet med skjørt og at jeg burde ha bukser eller tights til. Men siden toppen ikke er lang nok, føler jeg ikke at den dekker til nok nedenunder til at jeg føler meg komfortabel med bare tights til denne. Bukser kunne riktignok kanskje gå, men jeg er ikke helt villig til å gi opp tanken på å bruke skjørt til. Så jeg prøver igjen med et annet skjørt.


Jeg synes faktisk det fungerte bedre enn forrige gang. Kanskje delvis fordi jeg droppet Batmantightsene jeg hadde sist også.

Men hva sier folket? Passet det med dette skjørtet, eller burde jeg gått over til bukser i stedet?

PS! For å friske opp minnet om hvordan antrekket mitt så ut sist jeg brukte denne toppen, før muspekeren hit og klikk.

#transkjønnet #transkjønnethet #lhbt #shopping #mote #antrekk #outfitt #batman #lynvingen #adamwest