Så har jeg begynt å skrive nok et innlegg til denne bloggen. Når jeg trykker på lagre og publiser er det for 900. gang. For å si det på en litt mer komplisert måte så er det nå hundre innlegg igjen til vi har nådd innlegg nummer tusen. Denne milepælen må jo selvsagt markeres og feires på en eller annen måte når vi kommer så langt.

Men hvordan?

Jeg lekte opprinnelig litt med tanken på å skrive hundre innlegg i løpet av en dag, slik en bekjent av meg gjorde da han startet blogg, slik at vi nærmest går direkte fra 900 til tusen med en gang. Men da jeg legger litt mer flid i det jeg skriver enn det han gjorde med spammen sin, og fort kan bruke en time eller to på et innlegg, så ville selv en fjerdedel vært i overkant av hva jeg ville fått til i løpet av et døgn. Dessuten tror jeg det hadde blitt litt monotont og kjedelig, for jeg har lyst til å gjøre noe litt sprøtt som kanskje blir lagt merke til. Uten at jeg egentlig vet hva.

Men kanskje du har noen ideer?

Så hvis du har noen tanker om hvordan jeg kan markere at bloggen passerer tusen innlegg, gjerne på en litt sprø måte som får litt oppmerksomhet, eller om det generelt er noe du kunne tenke deg å se her i bloggen – fortell meg det i kommentarfeltet!

Som sagt er dette innlegg nummer 900, så du har fortsatt god tid til å tenke ut noe. Men når du har gjort det, så er kommentarfeltet mitt åpent for dine ideer. Så fort jeg har sluppet den igjennom i alle fall.

Vær så god. Det er din tur til å skinne og påvirke bloggen.

Og har du ingen ideer blir jeg vel nødt til å leie inn et danseband til å underholde deg da…?

PS! Vi er i ferd med å passere flere milepæler. Bloggens facebookside teller nå 394 sjeler, og du kan hjelpe meg med å øke det forbi 400. Besøk Emilies skap på facebook her for å følge siden, eller invitere noen godtroende venner til å gjøre det.