Det har gått nesten 19 måneder siden jeg åpnet denne bloggen 18. september 2012, og helt siden denne dagen har lesere som har forvillet seg inn på disse sidene blitt møtt av dette.


Men etter den siste tidens oppgradering av eget utseende, synes jeg også denne bloggen fortjente å bli påspandert en liten oppussing, helt uten hjelp fra Kjersti Bergesen eller eksentriske danske designere. Resultatet ble dette.


Jeg er egentlig ganske fornøyd med det, sånn når jeg tenker meg om. Og siden pikselgrafikk ikke lar seg gjenvinne på noen som helst måte, ser jeg heller ingen grunn til å føle dårlig samvittighet for å ønske noe nytt og kaste det gamle langt inn i glemselen, et sted mellom Craig David og Idol-Knut. Så da sover jeg også godt om natten.

Men hva synes du som leser dette? Var oppdateringen og oppgraderingen heit, teit eller fjellgeit?

Gi lyd i kommentarfeltet under.

#transkjønnet #transkjønnethet #lhbt #skeiv #blogg #bloggdesign #banner #grafikk #pikselgrafikk #oppussing #oppgradering #justering #tidforhjem