Arkivbilde fra mitt forrige Bergensbesøk for to år siden. Denne gangen har jeg med paraply…

For en uke siden gikk jeg ut i ferie fra jobb, og etter å ha tilbragt denne uka med rengjøring av leilighet og et par snarvisitter på politistasjonen, skal jeg nå bruke resten av ferien på å reise litt. Men denne gangen holder jeg meg innenriks, og første stopp blir Bergen hvor jeg ser veldig frem til å møte igjen RockstarCharlie, Anita og ikke minst min gamle arbeidsgiver som aldri har møtt meg som Emilie før, så det blir fryktelig spennende.

Selv om det fortsatt er noen timer igjen til jeg reiser og jeg er godt i rute med pakkingen, så kjenner jeg litt på reisenervene og frykten for å glemme noe viktig. Men så lenge jeg har med bankkort, mobil, parykk og brystinnlegg så kan vel alt annet kjøpes underveis.

Og selvsagt skal jeg, som for to år siden, kun bevege meg rundt i Bergen by som Emilie…

Ønsk meg lykke til!