Som jeg sa i går skal jeg være alene når vi i kveld tar farvel med 2015, et år som for meg i beste fall kan beskrives som kaotisk. Men om jeg så skal tilbringe kvelden helt for meg selv i mitt eget selskap, så skal jeg i alle fall gjøre mitt beste for å kose meg. Så i går gikk jeg til innkjøp av dette, som i løpet av de neste timene skal bli til det siste måltidet jeg spiser i 2015.

I tillegg til et solid stykke entrecôte på nesten 300 gram har jeg altså kjøpt en pakke babyleaf salat, asparges, rødløk, aromasopp og fransk dijonsennep. I tillegg har jeg også litt pommes frites liggende, og jeg skal hilse og si at jeg gleder meg. Sånn sett passer det jo bra at jeg blant årets julegaver fant en ny stekepanne, som jeg tenker å innvie nå i kveld.

Men selv om jeg skal spise dette alene så har jeg fortsatt tenkt å pynte meg slik at jeg entrer det nye året som den jenta jeg føler meg som i kjole og høye hæler. Så titt innom igjen senere i kveld, da jeg vil gi alle mine lesere en siste hilsen før vi forlater 2015 og begynner å skrive 2016.

Ser det ikke godt ut? Og hva står på din meny i kveld?

#mat #middag #inspirasjon #biff #rødløk #sopp #aromasopp #asparges #dijon #sennep #nyttår #nyttårsaften #godtnyttår #2016