Jeg uttalte vel tidligere at samlivsbruddet jeg gikk gjennom i april egentlig var det beste som kunne hendt meg. For plutselig måtte jeg etablere meg på nytt, og da var det veldig lett å komme på ting å ønske seg til bursdag og jul. Mamma var visst veldig enig, for om vi ser på ønskelista jeg publiserte til bursdagen min i november ser vi nå at det ikke er noe igjen på den praktiske delen av den. For det jeg ikke fikk (penger til å kjøpe) til bursdagen min, har jeg nå fått i julegave!

Jeg fikk altså både gulvlampen og kaffemaskinen jeg ønsket meg, med tilhørende kaffe, og om det ikke var nøyaktig den stekepannen jeg skrev opp på lista, så er jeg fornøyd med å ha fått en stekepanne som mamma mente var bedre enn den jeg ønsket meg. I tillegg fikk jeg også Ulvang-genseren jeg skrev om i forrige innlegg og et par bluray-filmer som gjør at jeg nå må få kjøpt den bluray-spilleren jeg fikk penger til å kjøpe til bursdagen min, men som jeg har avventet fordi det alltid er lurest å kjøpe sånt på salget etter jul. Litt penger fikk jeg også, i form av tilsammen 2000 kroner, hvor bare halvparten er avbildet her fordi den andre tusenlappen ble satt rett inn på konto.

Som forventet lå det ingenting fra det jeg kalte den urealistiske delen av ønskelista mi under treet, altså den delen som handlet om jenteting som kjoler, smykker og vesker, men dette var som sagt forventet da jeg ikke lenger har noen kjæreste som gir meg slikt og jeg heller ikke fikk noen venninnegaver i år. Men jeg skal innrømme at jeg faktisk bestilte Miss Selfridge-kjolen fra det komplette antrekket jeg ønsket meg som en gave til meg selv, i frykt for at den skulle bli utsolgt i min størrelse. Men mens kjolen faktisk fortsatt er inne så er de nå utsolgt for veska, som var det jeg hadde tenkt å prioritere til meg selv nå etter jul.

Alt i alt veldig fornøyd med årets julefeiring og gavefangsten, særlig hvis vi sammenligner med hvor misfornøyd jeg var i fjor da jeg bare fikk herreundertøy og sokker. Så jeg legger nå planen om at jeg over nyttår skal begynne å se etter noen jeg kan innlede et forhold med og deretter flytte sammen med, for å så bryte opp i løpet av høsten i god tid før bursdagen min i november. For dette samlivsbruddet var virkelig det beste som kunne hendt meg og ønskelista mi, og jeg ser ingen grunn til å murre over at årets store byttedag er blitt forskjøvet en dag fordi 3. juledag i år havnet på en søndag.

Er du fornøyd med årets julegavefangst?

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #jul #godjul #julegave #julestemning #vinter #desember