Nå er jeg endelig kommet hjem til Trondheim etter en innholdsrik helg i Oslo hvor hovedingrediensen selvsagt var Vixen Blog Awards. Jeg er sliten, men glad og har masse å fortelle de neste dagene fra helgen som gikk. Men det jeg vet mange der ute venter på, fordi jeg har fått mange meldinger om det i forkant av helgen, er antrekket mitt for kvelden. Så hvorfor ikke starte der?

Disse bildene ble tatt av Sara på hotellrommet mitt like før vi gikk mot festen på Baroque i Bydgøy Allé. Like før Sara kom hadde jeg også hatt besøk av makeupartist Miriam Hovland som hjalp meg med sminken, og jeg er veldig fornøyd med pinup-looken hun ga meg som står perfekt til kjolen jeg hadde valgt ut for kvelden. Miriam kunne fortelle at venninna hennes skulle sminke Sophie Elise denne kvelden, så jeg vil si at Miriam trakk det lengste strået der.

Jeg har også tatt i bruk en annen parykk enn jeg vanligvis bruker, rett og slett fordi denne parykken faktisk kler meg bedre med maske enn uten, og vel – jeg bruker jo vanligvis kun masken når jeg tar bilder til bloggen slik at jeg ikke skal bli gjenkjent, mens jeg ellers går uten. Sånn sett er det ganske paradoksalt at jeg under Vixen går med masken hele kvelden nettopp for å bli gjenkjent. Men når jeg engang skulle gå med den, så passet det også å bruke akkurat denne parykken.

Armbåndet er det også en spesiell historie bak, men denne er så spesiell at den sparer jeg til et eget innlegg til uka. Så følg med etter det, og ikke minst rapporten min fra Vixen Blog Awards’ afterparty!

Hva synes du om antrekket jeg hadde valgt for kvelden?

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #antrekk #outfit #ootd #sniktitt #sneakpeak #mote #fashion #vba #vixenblogawards #vixen #blogawards #Oslo #glam #glitter #glitterpåarkadenerdekulesteigata #ikkebarekarljohan #mengenerelt #duskjønnerhvorforsnart