Tirsdag fikk jeg for første gang oppleve den utrolig fantastiske følelsen av å gå ut i sommervarmen med en lett sommerkjole over de nakne bena mine. Jeg har rett og slett ikke turt før, og alle de gangene jeg har våget meg ut som jente tidligere har jeg alltid hatt på meg strømpebukser eller tights under kjolene mine. Kvelden ble så vellykket at jeg lovte meg selv at hvis været holdt seg skulle jeg ut neste dag også, for å få trent meg enda mer på å gå ut som den jenta jeg ønsker å være. Dessverre var jeg veldig sliten etter jobb på onsdag, så jeg orket knapt å flytte meg fra sofaen den kvelden.

Men i går var det jo i fri, og været var fortsatt fantastisk. Dermed benyttet jeg igjen anledningen til å utfordre meg til å gå ut som jente.

Kjole: H&M Solbriller: Primark, London Halskjede: Glitter Veske: Nelly.com Sko: Accessorize, London (og jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til at de nye ballerinaene mine kommer…)

Kjæresten min, som selvsagt var med meg ut og tok disse bildene, sa at hun aldri hadde opplevd meg så avslappet før alle de gangene jeg har våget meg ut som jente hjemme i Trondheim. Om ikke annet var det lettere å få meg til å smile til kameraet denne gangen enn to dager tidligere. Kanskje vi nærmer oss et nytt gjennombrudd snart, med mer åpenhet fra min side?

Hva synes du om antrekket mitt?

PS! Det mangler fortsatt noen spørsmål i spørrerunden min. Men det er ikke mange! Still dem her!

#transkjønnet #transkjønnethet #lhbt #lgbt #skeiv #antrekk #outfit #mote #shopping #klær #sommer #sol #trondheim #tilfeldigeordbakenfirkant