Så var vi kommet til dette veiskillet. Denne helgen er epoken som samboer offisielt avsluttet. Jeg flytter hjem til foreldrene mine for en periode mens jeg leter etter et nytt sted å bo, og mulighetene til å utfordre meg selv blir med det færre da det blir i tøffeste laget å gjøre det foran foreldre og naboer jeg har kjent i store deler av oppveksten, langt utenfor sentrumskjernen. Så for å utnytte denne siste tiden i min nå eks-kjærestes leilighet gikk jeg altså ut som jente, for sannsynligvis siste gang på en stund, på torsdag. Og som du kunne lese i gårdagens innlegg skjedde det ikke helt uten komplikasjoner. Derfor kan det nok også spores litt mer alvor i ansiktet mitt enn det vanligvis gjør.

Nå håper jeg bare at jeg finner et nytt sted å bo ganske fort og at jeg ikke blir lenge på mellomstasjonen hos foreldrene mine.

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #lhbt #lgbt #skeiv #antrekk #outfit #mote #fashion #shopping #innkjøp #vår #mai #Trondheim #detteerikkeslutten #bareetveiskille #ennytidkommer #sjølomfjellanstår #ogdetblilikegøyåjobbesomådanse