Andre dag ute som jente i Oslo, og jeg hadde opprinnelig kledd meg langt mer grått enn dette fordi det var meldt dårlig vær. Men like før jeg gikk ut var denne profetien lite representativ for det jeg observerte ut vinduet, hvor solen dominerte på himmelen og skyene var nærmest fraværende. Derfor ombestemte jeg meg, og gikk for å skifte. Jeg måtte selvsagt kle meg litt mer sommerlig!

Ikke lenge etter at jeg hadde kommet meg av t-banen og gikk mot Youngstorvet hvor Tina sto og ventet på meg, kjente jeg den første regndråpen. Ikke lenge etter åpnet slusene på himmelen seg og vi måtte søke dekning under tak. Takk for den, værguder!


Jakke: Floyd | Kjole: H&M | Sko: Converse | Halskjede: Bijou Brigitte | Veske: Miss Selfridge

Men utover ettermiddagen ble været bedre igjen og det var i alle fall tålelig bra da Bård og jeg gikk en lengre tur for å ta disse antrekksbildene. Men jeg ble litt skremt da vi i et lite skogområde fant denne digre sukkertøystangen. Bård har lovt meg at hvis han noen gang går i området på egenhånd og finner et pepperkakehus, skal han løpe bort derifra så fort han klarer.

Hva synes du om antrekket mitt? Fortell meg i kommentarfeltet mitt!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #mote #fashion #dagens #antrekk #outfit #sommer #Oslo #regn #eventyr #brødrenegrimm #hansoggrete #lurerpåompepperkakehusmykneroppiregn