Det ble plutselig fint vær igjen, og alt for varmt. En perfekt unnskyldning til å dra på seg sommerkjolen og gå en tur. Men så varmt som det var, maktet vi faktisk ikke å gå ut før det ble kveld og sola var i ferd med å trekke seg nedover mot horisonten. Likevel, det ble en liten luftetur på oss så jeg fikk prøvd ut de nye skoene mine fra Anna Field, som jeg skrev om i går.

Kun et gnagsår ble registrert etterpå.

Kjolen derimot er langt fra ny. Den ble kjøpt på H&M for cirka tre år siden, men det hender jeg fortsatt bruker den innimellom. Både fordi den er veldig luftig og behagelig å ha på seg på slike varme dager, men også fordi kjolen har en viss sentimental verdi for meg: det var den første kjolen jeg prøvde på i et prøverom før jeg kjøpte den.

Jeg kommer til å legge ut flere bilder av antrekket og lufteturen vår i går kveld i løpet av ettermiddagen eller kvelden. Så titt gjerne innom igjen da.

#transkjønnet #transkjønnethet #skeiv #lhbt #lgbt #antrekk #outfit #mote #shopping #sommer #sol #hverdag #Trondheim