Kjole: Club L Essentials | Jakke: Cubus | Sko: Van Haren | Halskjede: Bijou Brigitte

Som jeg skrev i går tilbragte jeg noen timer av gårsdagen sammen med min venninne Tegnehanne som altså befant seg her i Trondheim i forbindelse med en signering av sin nye bok, som du selvsagt allerede har på ønskelisten til jul. Vi rakk ikke så mye mer enn en kaffekopp sammen før hun og kjæresten måtte haste videre, men hun rakk i det minste å hjelpe meg med et par sårt etterlengtede antrekksbilder. Så alle disse bildene er tatt av henne, men med mitt kamera i tilfelle noen skulle betvile rettighetene.

Kjolen jeg har på meg her er den jeg kjøpte til 39 kroner tidligere i høst og som gjorde meg til trendsetter etter at den ble utsolgt bare noen timer etter at jeg blogget om den, selv om jeg har innsett at den lave prisen nok var en systemfeil hos Nelly. For hos Nelly i Sverige kostet den 199, og etter at de fikk den inn igjen hos norske Nelly kostet den plutselig 179. Men jeg fikk den altså til 39 kroner og klager derfor ikke.

Jeg tror det vises på bildene at jeg egentlig hadde en veldig bra dag i går, og at jeg faktisk ikke tenkte over at jeg hadde på meg kjole engang. Jeg bare var meg selv og ofret ikke muligheten for at noen kunne oppdage at jeg er transkjønnet en eneste tanke. Jeg følte meg som en helt vanlig jente, og det var utrolig befriende!

Dessverre skulle jeg nok en gang få en brå påminnelse om hva jeg er, og det gjorde søndagskvelden litt annerledes enn jeg hadde håpet på. Men denne historien vil jeg spare til neste innlegg, og heller fokusere på hvor lykkelig jeg var tidligere på dagen da disse bildene ble tatt. Se som jeg stråler!

Hva synes du om antrekket mitt?

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #kjole #Trondheim #blogg #hverdag #søndag #Tegnehanne #hæppigørl