Siden jeg har vært en del syk i det siste, har det gått en viss tid siden sist jeg møtte til time hos psykologen kledd som jente. Så da jeg etter en avslappende påskeuke hadde ny time hos behandleren min, og det i tillegg var tålelig bra vær, var tiden moden for å møte opp som Emilie igjen. Som sagt, så gjort, og jeg merker at jeg begynner å bli klar for å komme ut som trans og starte livet som jente på heltid. Men dette kommer jeg tilbake til senere i dette blogginnlegget.

For det er klart at når man blogger så må jo slikt som dette dokumenteres, og derfor dro jeg etter timen til Korsvika sammen med Tonje Årolilja for å ta disse antrekksbildene. Forøvrig samme sted som headerbildet mitt ble tatt for snart et år siden.

Etter photoshooten dro Tonje og jeg til det lokale kjøpesenteret City Lade, bare for å se selvsagt, vi skulle ikke shoppe noe. Men sånt fungerer aldri, og jeg gikk derifra med en ny skinnjakke fra New Yorker, på tross av at det bare er tredje gang jeg bruker skinnjakken som er avbildet i dette innlegget. Det har selvsagt en logisk forklaring, men jeg tror du må være jente for å forstå den.

Men det viktige her er selvsagt ikke hva jeg kjøpte eller at jeg i det hele tatt kjøpte noe – det er at jeg faktisk var på shopping som jente i går, og at det føltes helt naturlig. Så naturlig at da jeg våknet i morges hadde jeg lyst til å la gutteklærne ligge i fred og kle meg som den jenta jeg føler meg som i stedet. Det ble det dessverre ikke noe av, i og med at jeg måtte på jobb. Likevel tyder ting på at utviklingen min går i riktig retning. Om Trondheim og verden ikke er klare for meg, så får de bare sørge for å bli det.

Alle bilder er tatt av Tonje Årolilja

Hva synes du om antrekket?

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #mote #fashion #dagens #antrekk #outfit #ootd #angst #depresjon #psykisk #helse #psykologi #mestring #utvikling #nokjemeg