Så våget jeg meg ut som jente igjen for andre dag på rad, og dermed har jeg et nytt antrekk å dele. Og denne gangen er det virkelig nytt, for nesten hele antrekket besto av helt nye ubrukte plagg denne dagen.


Jeg hadde riktignok også på meg denne skinnjakka dagen før, så det var teknisk sett andre gang jeg brukte den. Men den ble kjøpt i samme bestilling som genseren og skjørtet, som sammen med halskjedet jeg kjøpte på impuls på H&M for noen uker siden er tatt i bruk her for første gang. Skoene derimot ble kjøpt i Amsterdam for halvannet år siden og om du har fulgt bloggen min en stund har du garantert sett veska der utallige ganger før.

Disse bildene ble tatt av Tonje Årolilja i området rundt Ringve Gård på Lade i Trondheim på tirsdag, da jeg dro for å møte henne og overrekke henne premien fra forrige ukes påskekonkurranse. Hun tok veldig mange fine bilder, og jeg måtte velge bort flere bilder som egentlig var finere enn de jeg til slutt valgte for å lage en helhetlig bildekollasj. Jeg kommer nok til å bruke henne som fotograf igjen senere. Hvis hun vil da.

Hva synes du om antrekket mitt? 

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #antrekk #outfit #dagens #ootd #mote #fashion #innkjøp #shopping #foto #hverdag #utfordring #angstenmeldteseglittdendagen #mendetgikkbra