Det har vært passe travelt det siste døgnet her i London, og derfor kommer dette innlegget nå, selv om jeg egentlig hadde tenkt å poste det i går ettermiddag. Men når man er på tur, vil man selvsagt oppleve noe mer enn bare innsiden av overnattingstedet.

Dette bildet ble tatt av søsteren min i parken like ved leilighetshotellet vi bor på, på vei til Gourmet Burger Kitchen for to dager siden. Antrekket mitt bærer preg av at det fortsatt er nærmere 30 varmegrader i den engelske hovedstaden, og kanskje enda mer under parykken min. Sånn sett har jeg faktisk fått den sommerferien jeg ikke fikk sommer, selv om det nå er september.

Så nå er jeg glad jeg bruker sommerkjolene mine året gjennom, slik at jeg bare trengte å droppe jakken og de varme strømpene for å tilpasse meg det uventede og uvanlige septemberværet.

Hva synes du om antrekket mitt?

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #mote #fashion #dagens #antrekk #outfit #ootd #høst #september #reise #London #mendetfølessomgrancanaria #iallefallnårdugårrundtpåBrunswickCentre #ettermørketsfrembrudd #sydenfølelse