Nå begynner det å bli en stund siden jeg utfordret meg selv, synes jeg. Så når værgudene smiler til oss i Trøndelag var det bare å gripe muligheten. Det fikk bare være at både kjæresten min og jeg jobber lange dager, og at det derfor ikke ble tid for meg å skifte til kjole før kvelden kom. Men vi fikk likevel en fin tur under den varme kveldsolen, og temperaturene var fortsatt behagelig høye da vi gikk ut så jeg fikk trent meg mer på å gå utendørs som jente.Kjole: Primark, London. Sko: Accessorize, London Halskjede: Glitter Veske: Nelly.com Solbriller: Primark, London

Som vanlig var det skummelt som fy, men også denne gangen gikk det bra. Så om temperaturene holder seg, se ikke bort i fra at det blir flere slike turer i løpet av de neste dagene.

Hva synes du om antrekket mitt?

PS! Minner igjen om spørrerunden min. Det mangler noen spørsmål ennå. Dine! Still dem her!

#transkjønnet #transkjønnethet #lhbt #lgbt #skeiv #antrekk #outfit #mote #shopping #klær #tekstiler #ikketestikler #joforrestendetogså #jegharjotrossaltguttekropp #menduserdemikke