Varmen kom tilbake til Trøndelag omtrent samtidig som jeg fikk tilsendt nye sko i posten. Dermed følte jeg meg nesten forpliktet til å teste ut de nye skoene mine sammen med en sommerkjole, og dermed også trene mer på å gå ut kledd som den jenta jeg ønsker å være. Men fordi varmen kom tilbake så til de grader, maktet verken jeg eller kjæresten min å gjøre noe annet enn å ligge på sofaen og tørke svetten av pannen. Først da kvelden kom og temperaturen sank noen hakk, stakk vi endelig hodet utenfor leiligheten og gikk for å finne et passende sted å ta antrekksbilder.

Plutselig var vi på Kristiansten Festning – Festningen – like utenfor Trondheim sentrum. Noe som var veldig passende egentlig. Vi var jo langt fra de eneste som sto der og knipset bilder.


Kjole: H&M – for leeenge siden Sko: Anna Field Solbriller: Primark, London Veske: Nelly.com Halskjede: Det er fortsatt et mysterium hvordan det havnet i min besittelse.

Hva synes du om antrekket mitt?

#transkjønnet #transkjønnethet #skeiv #lhbt #lgbt #antrekk #outfit #mote #shopping #sommer #sol #hverdag #Trondheim