Jakke: Floyd | Topp: H&M | Skjørt: H&M | Sko: Converse

På veien ut av skapet som transkjønnet opplever jeg stadig å måtte utfordre meg selv, men i ulike grader.

Dette antrekksbildet, som ble tatt under mitt opphold i Bergen, representerer meg ute av komfortsonen på mer enn én måte. Ikke bare er det mer fargerikt enn jeg er vant med, som den rockejenta jeg er. Det er også hva jeg hadde på meg den dagen jeg møtte og spiste middag med min eks-sjef, for første gang som Emilie.

Da jeg så toppen på H&M for en tid tilbake var min første tanke bare «Wow, den var gul den…» og jeg var nære å bare gå videre før jeg tenkte at den var jo litt kul også, og i det neste øyeblikket hadde jeg tatt den med inn i prøverommet. Jeg har her kombinert den med et skjørt jeg kjøpte i Amsterdam for tre år siden og som jeg tenkte å bruke med en grå eller svart overdel med tanke på høstsesongen, men så ble det aldri brukt – før nå. Det er utrolig gøy når slike «avglemte» kjøp likevel kommer til sin rett senere.

Hva synes du om antrekket mitt?

Foto: RockStarCharlie.blogg.no