Jeg skal hilse å si det har vært vanskelig å sove i løpet av oppholdet i London, hvor gradestokken om dagen har holdt seg rundt 30-tallet, og vi derfor har måttet sove med åpent vindu, og høre på festglade rop utenfor natten gjennom. Derfor smilte jeg litt da jeg skulle legge meg natt til i går og så de mørke regnskyene samle seg. Kanskje vi skulle få et lite forfriskende regnskyll?

Klokken fire om natten lokal tid ble vi vekket av at lynet slo ned gjentatte ganger utenfor. Nesten rett i hustaket vårt til og med.

Da søsteren min og jeg neste morgen skulle ta undergrunnen opp til Camden Market hadde visst septembersommeren forlatt London, og etter hva jeg hører dratt over Nordsjøen til Vestlandet i stedet. Det passet meg utmerket, for da kunne jeg sette sammen et mer høstinspirert antrekk i stedet i stedet for sommerkjolene jeg har brukt de øvrige dagene jeg har gått ut som jente.

Og så fikk jeg jo testet ut paraplyen min også.

Hva synes du om antrekket mitt?

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #dagens #antrekk #outfit #ootd #reise #London #høst #regn #endelig