Værgudene smilte til oss også i går med strålende solskinn og sommertemperaturer, og dermed var det lett å velge antrekk da jeg skulle ut som jente for andre dag på rad. Selvsagt skulle jeg ta igjen for det tapte og lufte en av sommerkjolene mine!


Kjole: H&M | Halskjede: Snö of Sweden | Belte: H&M | Sko: Anna Field

Som jeg skrev tidligere i dag skulle denne dagen vise seg å bli ganske spesiell. Etter å ha lengtet etter å få kunne nyte disse sommerdagene i en lett sommerkjole akkurat som de andre jentene, uten å være redd for stygge blikk og kommentarer fra forbipasserende fordi jeg er født som gutt og har tissen på utsiden, klarte jeg nå endelig å gi faen om hva de måtte mene om meg. Selv om jeg mesteparten av tiden ikke engang tenkte over hva jeg hadde på meg, så føltes det så ubeskrivelig fantastisk å endelig bare kunne være meg selv, uten at jeg trengte å anstrenge meg for det.

Nå håper jeg virkelig at det blir masse slike solskinnsdager i løpet av sommeren som venter oss. For jo flere slike dager jeg får til å øve meg, jo fortere kommer jeg ut av det berømte skapet.

Hva synes du om antrekket mitt?

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #mote #fashion #dagens #antrekk #outfit #ootd #utvikling #17igjen