Ny time hos psykologen i dag, og som en del av terapien skulle jeg som vanlig møte opp til timen kledd som jente. Det begynner å bli en fin vane. Likevel følte jeg litt presasjonsangst i dag, men det var ikke selve det å gå ut som jente som var det skumleste denne gangen. For siden jeg alltid dokumenterer mine utfordringer i bloggen, visste jeg at dette kom til å bli det første antrekket jeg deler etter at jeg i går ble invitert til å bidra til blogg.nos offisielle motemagasin Mote og trend.

«Hva faen skal jeg ha på meg?!!»

Men så bestemte jeg for å ikke tenke så mye på det, og bare ta på meg det jeg følte for der og da. Det er jo tross alt denne tankegangen jeg har fulgt i alle tidligere bilder under vignetten «dagens antrekk».

Så i dag er det dette jeg har på meg:


Kjole: Vila Jakke: Floyd Halskjede: Glitter Veske: Nelly Solbriller: Primark Sko: Converse

Hva synes du om antrekket mitt? Og synes du kjæresten min skal få lov til å kreve flere slike poseringer fra meg av den typen jeg gjør på bildet nederst til høyre i kollasjen?

#transkjønnet #transkjønnethet #skeiv #lhbt #lgbt #antrekk #outfit #mote #shopping #sommer #hverdag #Trondheim #psykisk #helse #ikkesåvarmtidag #mestgråttfaktisk #iallefalltilviskullehjem …