Stadig vekk hører jeg kommentarer som at «du trenger ikke å bekrefte at du er jente selv om du er transkjønnet, vet du. Jenter kan gå i bukser de også». Muligheten for at jeg tilfeldigvis foretrekker å gå i kjole eller skjørt blir selvsagt avfeid som usannsynlig, hvis den i det hele tatt blir tatt opp til vurdering. Argumentet deres faller likevel på steingrunn, for jeg har faktisk noen bukser i garderoben min. Så hvorfor ikke ta i bruk en av disse når jeg skulle ut på en dag det var meldt overskyet og kjølige temperaturer?

Selvsagt måtte sola titte frem like før jeg gikk ut, og forble synlig på himmelen resten av denne dagen hvor jeg skulle fremme poenget mitt. Men selv om jeg nok hadde valgt en lett sommerkjole i stedet om jeg hadde visst at været skulle bli mer sommerlig, er jeg likevel godt fornøyd med gårdagens antrekk.

Hva synes du om antrekket mitt?

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #dagens #antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #sommer #sol #Trondheim #hverdag #derfikkderetenkerjeg