I går var jeg ute og møtte Amita, en av mine faste lesere gjennom tre-fire år, for første gang. Dagen tilbragte vi sammen i bydelen Lade nordøst for Trondheim sentrum, og fylte den med blant annet shopping, noe jeg skal komme tilbake til i et senere innlegg. Og selvsagt fant vi også tid til å ta noen antrekksbilder til bloggen…

Topp: Carlings | Skjørt: New Yorker | Veske: H&M | Halskjede: Bijou Brigitte | Sko: Converse

…og mens vi sto der og tok bilder passerte jammen meg en av mine store helter fra tenårene også. Jeg tenkte jo å bare la ham få gå forbi i fred, men fotografen min var frekk nok til å spørre om å få ta et bilde av ham, og fikk jammen meg et ja også. Skjønt, det var mer et «Eh… ja, det må du jo bare gjøre».

Hvem det var? Det må du nesten besøke facebooksiden til bloggen for å finne ut av.

Hva synes du om antrekket mitt? Fortell meg i kommentarfeltet mitt!

PS! Selv om det finnes hederlige unntak innen sjangeren, er disco virkelig ingen favoritt…