Fredag kveld hadde min venninne Ida noen timer å slå i hjel i Trondheim og hadde lyst til å møte meg. Formen min var riktignok ikke den aller beste, og jeg hadde siden dagen før følt meg både svimmel og kvalm, samt at jeg var ekkel i halsen, så jeg lurte på om jeg gikk og brygget på noe. Men siden Ida og jeg bor så langt unna hverandre og treffes alt for sjelden måtte jeg nesten ut og møte henne – og da som jente såklart. Selv om angsten og frykten for å ikke se overbevisende nok ut, og at alle skal se meg som en «utkledd gutt», blir sterkere når jeg føler meg redusert. Men det var jo fint vær også, så kanskje vi fikk tatt bilder til bloggen samtidig?


Jakke: Miss Selfridge | Topp: New Yorker | Skjørt: New Yorker | Veske: H&M | Halskjede: H&M Sko:Converse

Det vises ikke på bildene, men jeg hadde det ganske tøft til å begynne med denne dagen. I alle fall frem til jeg møtte Ida på hotellet og fikk kommet oss på Friday’s for å ta en burger sammen. Da vi etterpå skulle ta disse bildene av antrekket mitt var det eneste som var tydelig at det var alt for lenge siden sist vi møttes, og at humoren vår fortsatt er like barnslig som den alltid har vært. Som jeg viste på bloggens facebookside på fredag, hadde jeg tidvis problemer med å holde latteren inne.

Sånne venninner er virkelig gull verdt!

Jeg kan forøvrig legge til, for spesielt uinteresserte, at jeg her tester ut den nye rumpa mi under skjørtet. Og for ordens skyld har jeg ikke retusjert vekk verken kviser eller ekstra kilo denne gangen heller.

Hva synes du om antrekket mitt? Fortell meg i kommentarfeltet mitt!