I dag skulle jeg skrive et innlegg om «wants» fra Nelly. Fordi kjæresten min og jeg var enige om at jeg trenger ny kjole til jul, og fordi jeg plutselig tidligere i dag fikk en mail fra Nelly med en påminnelse om en rabattkode jeg ikke kan huske å ha fått i utgangspunktet. Men da jeg stakk innom Nellys nettsider tidligere i kveld, så ville ikke sidene virke. Forhåndsvisningene av kjolene lastet og lastet og lastet, men det kom ingenting, og jeg var ikke i humør til å gjette hvilket av de tomme vinduene som inneholdt en potensiell «want». Så jeg tenkte å vente litt til Nelly fikk satt sine kyndige teknikere på saken. Men så langt kom jeg ikke.

For plutselig frøs datamaskinen min. Jeg prøvde å restarte den, og ta i bruk mine egne datakunskaper for å få den i gang igjen, men etter en stund måtte jeg bare innse at min kompetanse ikke strakk til. Jeg måtte gi opp, og spørre en voksen om hjelp.


Så mens jeg venter på hjelp fra denne voksne som kan noe om data (som forøvrig er en kompis som er bare et år eldre enn meg), så setter jeg meg ned og leser videre i boken jeg leste i dette arkivbildet fra søndag, og som jeg naturlig nok ikke har lest ut ennå. Men selv om reserve-pc-en som jeg skriver dette innlegget på, en mini-pc av merket Acer, har lite kapasitet og derfor lagger mye, så skrev jeg tross alt hvert eneste innlegg fra Londonturen på nevnte pc. Så jeg skal nok klare å oppdatere som normalt de neste dagene.

Men i dag ble det ikke tid til å gjøre det jeg hadde tenkt, fordi jeg brukte så mye tid på å prøve å fikse noe jeg ikke har noen som helst forutsetning for å klare å fikse. Så tiden til å skrive det ble brukt opp, og selvtilliten min er langt nede i kjelleren etter dette nederlaget.

Lese god bok nå!